Workshop sobre centres d’interpretació

El dia 19 de febrer, els membres d’iPAT Serveis Culturals hem participat com a oients al workshop Centres culturals i d’interpretació al territori: polítiques, diagnosi i perspectiva, organitzat per l’Espai Orígens (Camarasa).

proposta_cartellLa jornada ha comptat amb dues sessions ben diferenciades. La del matí, amb ponències per definir la situació actual d’aquests centres (a nivell organitzatiu i de finançament), les perspectives de futuren el camp legislatiu i el plantejament conceptual que han de tenir. La sessió de la tarda s’ha dedicat a l’exposició de casos concrets i a l’intercanvi d’experiències.

Volem destacar una reflexió de la intervenció del professor Joan Santacana: els centres d’interpretació han de ser flexibles, en constant renovació, i el factor humà és el més important per assolir la seva finalitat, que no és exposar, sinó donar eines per entendre la realitat.

Us enllacem una notícia al respecte de Balaguer TV.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s