qui som

L’Empresa

iPAT Serveis Culturals SCP és una empresa que concep de manera integral el patrimoni cultural. La nostra experiència en recerca, gestió i didàctica del patrimoni ens proporciona un coneixement profund i transversal del patrimoni cultural com a un actiu valuós, no renovable i finit.

Al llarg de la nostra trajectòria hem treballat per a administracions públiques (locals, provincials i autonòmiques), universitats i museus; així com amb empreses del sector privat, especialment en el camp de l’arqueologia. Des del coneixement de les diferents necessitats i interessos de cada perfil de client, oferim un ventall de serveis orientats a la gestió integral del patrimoni cultural, des de les tasques més essencials de planificació fins a l’explotació final cara al públic.

Més enllà d’aquest catàleg, però, som conscients que cada client coneix el seu patrimoni cultural i les seves necessitats al respecte. Feu-nos saber què necessiteu i us dissenyarem un servei a mida. D’aquesta manera podrem treballar conjuntament per aconseguir uns resultats amb la millor qualitat i uns pressupostos adaptats a cada cas.

L’equip

xavi

Arqueòleg amb 15 anys d’experiència, ha dirigit i participat en nombrosos projectes de recerca arqueològica (en el marc universitari i de museus, majoritàriament a Catalunya, però també a altres localitzacions dels Països Catalans i a Tunísia) consistents en prospeccions, excavacions i publicació dels resultats científics obtinguts. Té experiència en la gestió de patrimoni cultural, àmbit en el que ha treballat en col·laboració amb diverses administracions. En els darrers anys ha participat des d’iPAT Serveis Culturals en projectes de dinamització i promoció turística del patrimoni cultural, en els quals ha emprat sovint TIC com a component essencial.

cristina

Arqueòloga amb més de 16 anys d’experiència, temps durant el qual ha dirigit i participat en nombroses intervencions arqueològiques, col·laborant tant amb institucions públiques com privades. Aquest bagatge, bona part del qual en el sector privat, li ha proporcionat una àmplia experiència en la gestió y difusió del patrimoni cultural. Els últims anys, i ja treballant com a freelance, ha ampliat el seu camp d’actuació col·laborant en diversos projectes a l’estranger com a Egipte i, sobretot, a Noruega, on ha estat en contacte directe amb nombroses institucions tant de recerca científica com de difusió cultural i patrimonial a les ciutats de Oslo, Bergen, Tromsø i Trondheim. L’any 2016 ha entrat a formar part de l’equip internacional de recerca i difusió del jaciment de Çatalhöyük, a Turquia, declarat patrimoni mundial de la humanitat per la UNESCO l’any 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s